Lähetä vikailmoitus

Kun havaitset vian, kannattaa siitä ilmoittaa mahdollisimman pian! Tee vikailmoituksen verkossa, niin se ohjautuu heti oikealle taholle ja hoituu näin nopeimmin. Voit myös seurata tekemäsi ilmoituksen etenemistä reaaliajassa: milloin se on vastaanotettu, käsittelyssä ja valmistunut.

Nyt näet myös saman kiinteistön mahdolliset muut kesken olevat ja valmistuneet ilmoitukset, joten tiedät yhdellä vilauksella onko havaitsemastasi viasta jo ehditty tekemään vikailmoitus, jolloin asia on jo huoltoyhtiön tiedossa.

Valitse vikailmoitukseesi kategoria vain syyn mukaan: asunnot, jätehuolto, kodinkoneet, käyttäjien muutostyöt, LVI-tekniikka, piha- ja ulkoalueet, siivous, sisäilmaolosuhteet tai sähkötekniikka.

Asukkaiden vikailmoitukset
MITRA KODIT

Asukkaiden vikailmoitukset

Palvelupyyntöjen tai vikailmoitusten jättäminen on helppoa. Asukkaana voit jättää vikailmoitukset oheisesta linkistä, josta pyyntö ohjautuu suoraan kiinteistöhuollosta vastaavalle. Valitse oma talosi listasta ja täytä sen jälkeen palvelupyyntölomake. Jos et löydä omaa osoitettasi, tarkista että olet siirtynyt palvelupyyntöihin oikeasta linkistä.

Toimitilojen vikailmoitukset
IMATRAN TOIMITILAT OY

Toimitilojen vikailmoitukset

Mitra Toimitilat tai Attendon kiinteistön käyttäjänä voit jättää vikailmoitukset oheisesta linkistä, josta pyyntö ohjautuu suoraan kiinteistöhuollosta vastaavalle. Valitse oma kiinteistösi listasta ja täytä sen jälkeen palvelupyyntölomake. Jos et löydä omaa osoitettasi, tarkista että olet siirtynyt palvelupyyntöihin oikeasta linkistä.

Mitra Managementin vikailmoitukset
MITRA MANAGEMENT OY

Mitra Managementin vikailmoitukset

Mitra Managementin kiinteistön käyttäjänä voit jättää vikailmoitukset oheisesta linkistä, josta pyyntö ohjautuu suoraan kiinteistöhuollosta vastaavalle. Valitse oma kiinteistösi listasta ja täytä sen jälkeen palvelupyyntölomake. Jos et löydä omaa osoitettasi, tarkista että olet siirtynyt palvelupyyntöihin oikeasta linkistä.