Mitran kautta löytyi yrityksen tarpeisiin sopivat tilat

Imatran Telineasentajat Oy sai tarvittavaa lisätilaa toiminnalleen juuri oikeaan aikaan vanhasta rakennuksesta Vuoksenniskan Tammiharjulta.

- Jo 2017 löytyi Mitran kautta ensimmäiset toimitilat, kun Telineasentajat osti Ramirentin Kaakkois-Suomen alueen telineliiketoiminnan. Homma toimi jo silloin niin hyvin, että oli luontevaa ottaa yhteyttä uudelleen, kertoo yrittäjä Jaakko Ahvenainen Imatran Telineasentajat Oy:stä.

Mitra kontaktoi myös suoraan yrityksiä ja tarjoaa niille sopivia tiloja.

- Tässä kohtaa tiesin jo etukäteen, että Imatran Telineasentajat etsii isompaa tilaa. Otin heti yhteyttä Jaakkoon, kun edellinen yritys lopetti tältä paikalta toimintansa, kertoo Mitran tekninen isännöitsijä Jyri Honkasalo.

- Hienoa, että aikataulu niin meidän kuin yrittäjänkin kannalta osui hyvin yhteen ja Imatran Telineasentajat pääsivät tähän muuttamaan, Honkasalo jatkaa.

Tilat räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan

Rakennuksia ja liiketiloja tarjotaan Imatralla yritysten käyttöön ja tilat muokataan yrityksen tarpeisiin sopiviksi. Vanhoja rakennuksia säilytetään, kun niille löytyy käyttöä ja vuokralaisia.

- Aina pyritään löytämään sopivat tilat, mutta usein samankaltaisia tiloja etsii useampikin yritys. Ja aina ollaan valmiita rakentamaan uudet tilat räätälöitynä yrityksen tarpeisiin, mutta se vaatii tietenkin yritykseltä tarvittavaa liikevaihtoa, Honkasalo kuvaa.

Jaakko Ahvenainen, Imatran Telineasentajat Oy:n hallissa.

Imatran Telineasentajat muuttivat pieneksi käyneistä tiloista nykyiseen osoitteeseen Tammiharju 3:een ja ovat olleet ratkaisuun tyytyväisiä.

- Täällä ei tarvinnut kuin siivota ja vähän maalata joitakin pintoja. Nyt meillä on tilat, joihin työntekijätkin ovat tyytyväisiä. Tämä vanha rakennus on hieno ja juuri meille sopiva. Saimme tästä kaivattua hallitilaa, virkistystilat 10 työntekijällemme sekä paremmat paikoitustilat henkilökunnalle sekä asiakkaille, Jaakko Ahvenainen kertoo.

- Suosittelen kyllä mielelläni Mitran palveluja! Me olemme löytäneet sopivat tilat heidän kauttaan aina kun olemme niitä tarvinneet, Ahvenainen jatkaa.

Imatran Telineasentajat Oy:llä hyvä talvi takanaan

- Tämä on ollut poikkeuksellisen hyvä talvi. Töitä on ollut paljon tehdasalueella StoraEnson projektien kautta. Alalle sopivia asentajia on välillä haastavaa löytää, mutta nyt on onneksi aika hyvä tilanne myös sen suhteen.

- Nyt meillä on hyvien liikenneyhteyksien varrella olevat tilat, jotka sopisivat hyvin myös työturvavälineiden myynnillekin, Ahvenainen miettii.

Lisätietoja:

johtaja Jaakko Ahvenainen, Imatran Telineasentajat Oy, p. 045 111 0673

Jyri Honkasalo
Koulut ja yritystilat
05 235 2857
Lassi Nurmi
Toimitusjohtaja
05 235 2850