Ke, 10.8.2022 - 14:42

Mioni Industrial Parkiin on suunnitteilla uusia pienhalleja

Toimitilat

Mioni Industrial Parkiin on suunniteltu uutta pienhallitilaa. Alueelle on mahdollista rakentaa enintään neljä nykyaikaista teollisuushallia.  

Mitra käynnistää hallien rakentamisen, mikäli tiloille on riittävästi kysyntää.

— Rakentaminen aloitetaan, mikäli halli myydään ennakkoon lähes täyteen. Tavoite on, että ensimmäistä hallia päästäisiin rakentamaan jo tulevan syksyn aikana, toimitusjohtaja Lassi Nurmi sanoo.

Kysynnän selvittämiseksi Mitra käynnistää ennakkomarkkinointikampanjan. Kampanja suunnataan pääasiassa Imatran ja lähialueiden yrityksille, jotka voisivat tarvita uutta tilaa.

Räätälöityä toimitilaa hiilineutraalissa yrityspuistossa

Yrityspuistoon suunnitellut hallit voivat toimia esimerkiksi verkkokaupan varasto- ja pakkaustilana, korjaamona tai studiona. Suurimmat hallit soveltuvat hyvin myös toimistotiloiksi.

— Tilojen lisäksi vuokraan kuuluu muun muassa Wi-Fi -yhteys, vartiointi ja hälytysjärjestelmä sekä kiinteistöhuolto, Nurmi kertoo.

Mioni Industrial Park sijaitsee 6-tien varrella hyvien kulkuyhteyksien päässä. Yrityspuisto tarjoaa yrittäjille räätälöityjä toimitiloja. Puiston ydintavoitteena on hiilineutraalius, ja se on Suomen ensimmäinen hiilineutraali yrityspuisto.

Alueella sijaitsee ennestään yksi teollisuusrakennus.

Tutustu halleihin

Mioni Industrial Park

Hallikylän havainnekuva.
Mioni Industrial Park sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella.

 

Teollisuushallin havainnekuva.
Pienhalleja rakennetaan enintään neljä.
Hallin havainnekuva.
Halleissa voi harjoittaa monenlaista yritystoimintaa.
Lassi Nurmi
Toimitusjohtaja
05 235 2850
Joonas Mälkiä
Yritystilat
05 235 2858