Vuokra-asunnon vaihto mielessä?

Nainen istuu läppäri sylissä sohvalla

Kun elämäntilanne muuttuu, voi tarvita aivan toisenlaisen kodinkin. Uuden asunnon hakeminen käy helposti verkossa myös silloin, kun vaihdat yhdestä Mitran kodista toiseen.

1. Tutustu koteihin

Sinulla on jo varmaan mielessä, millaisen uuden kotisi pitäisi olla: kerros- vai rivitalo, paljonko tilaa ja huoneita, millä alueella… Valinnanvaraa on yksiöistä tilaviin perheasuntoihin useissa eri Imatran kaupunginosissa. Tutustu koteihimme ja etsi sinulle ihanteellisin

2. Tee hakemus

Helpoiten teet hakemuksen verkkosivuillamme.Täytä huolellisesti kaikki kohdat. Mitä tarkemmin kerrot, millaisen kodin haluat, sitä varmemmin löydämme sinulle etsimäsi kodin. Voit täyttää hakemuksen huoletta, vaikka et olisikaan vielä täysin varma uuden asunnon hakemisesta. Hakemuksen tekeminen ei sido mihinkään. Voit tehdä hakemuksen myös paperilla – hae paperihakemus arkisin klo 9–15 asiakaspalvelustamme Heikinkatu 1, 3. krs, jonne voit myös sen jättää tai postittaa.

3. Tule katsomaan asuntoa

Hakemuksen tehtyäsi pääset katsomaan asuntoja paikan päälle, ja voit sen jälkeen tehdä lopullisen päätöksen, mihin haluat asumaan.

4. Voit jäädä myös jonottamaan

Eikö juuri sopivaa asuntoa löytynyt? Ei hätää, voit jäädä jonottamaan myöhemmin vapautuvia asuntoja. Hakemus on voimassa kolme kuukautta ja jos sinä aikana ei halutun kaltaista asuntoa ole vapautunut, hakemus kannattaa uusia ottamalla yhteyttä meihin. Voimme myös ehdottaa vastaavia kohteita, jotka voisivat sopia sinulle.

5. Hakemus on voimassa kolme kuukautta

Asuntohakemus on voimassa kolme kuukautta sen jättämisestä. Sen voi kuitenkin uusia helposti soittamalla meille numeroon 05 235 2822 arkisin klo 9–15.

6. Apua saa kysymällä!

Jos sinulla on mitään ongelmia tai haluat lisätietoja, niin ota meihin rohkeasti yhteyttä – myö hoidetaan! Soita asiakaspalveluun puh. 05 235 2800 arkisin klo 9–15, kirjoita asiasi esimerkiksi tämän sivun alalaidassa olevaan lomakkeeseen tai tule käymään toimistollamme Heikinkatu 1, 3. krs, arkisin klo 9–15.

Kodin vaihtaminen Mitran asunnosta toiseen ei siis ole vaikeaa – kannattaa toimia, jos elämäntilanne muuttuu!

Löytyykö täältä siulle koti?