Ke, 28.6.2023 - 09:55

Upeita asuntoja myynnissä Sienimäellä ja Paajalassa

Imatran parhailla paikoilla on tarjolla poikkeuksellisen houkuttelevia asuntoja. Sienimäen Omenatarhan ja Paajalan Poutapäivän kohteissa on myynnissä viihtyisiä, hyväkuntoisia huoneistoja kauniin luonnon ääressä. Nämä ovat todellisia unelmakoteja, jotka sopivat moneen elämäntilanteeseen.

Kaikki asuntokohteemme ovat valmiiksi perussiistejä, mutta haluamme tarjota jokaiselle asunnon ostajalle lisäksi 2000 € sisustusrahaa! Kyllä, luit aivan oikein: ostaessasi asunnon Omenatarhasta tai Poutapäivästä, saat kaupan päälle 2000 € sisustusrahan pieniin pintaremontteihin, jotta saat asunnostasi juuri sellaisen kuin haluat. 

Tässä on mitä parhain tilaisuus löytää itselle upea koti, jossa viihtyy varmasti. Erinomaisilla paikoilla Imatran keskustan läheisyydessä sijaitsevat Sienimäen Omenatarhan ja Paajalan Poutapäivän osaomistusasunnot myydään nimittäin normaaleina asunto-osakkeina. Imatran kaupunkikonserni on päättänyt luopua näistä asunto-yhtiöistään, ja Imatran kaupunki laittaa siksi asunnot myyntiin, ostettuaan ne ensin Mitra Managementilta ja järjesteltyään asunto-osakeyhtiöiden lainat. Päätöksen taustalla vaikuttaa lainakorkojen reippaasta noususta aiheutunut rahoitusvastikkeiden huomattava kasvu, minkä myötä asuntojen myyminen on tullut ajankohtaiseksi.

Osaomistussopimuksen aikoinaan tehneet sekä tällä hetkellä asunnoissa vuokralaisina olevat asukkaat saavat ensimmäisinä mahdollisuuden ostaa asumansa huoneisto itselleen. Tämän jälkeen vielä vapaana olevat asunnot myydään vapailla markkinoilla. 

Tasokkaita koteja erinomaisella sijainnilla

Nyt kannattaa olla ripeästi liikkeellä, mikäli etsinnässä on puitteiltaan mallikas ja hyväkuntoinen asunto Imatralta. Sienimäen ja Paajalan kohteet ovat viihtyisiä niin asuintilojensa kuin sijaintinsa suhteen ja ovat varmasti haluttuja vapailla asuntomarkkinoilla. 

Vaikka kohteet sijaitsevat eri puolilla Imatraa, on niissä kummassakin omat huomattavat vahvuutensa sijaintinsa suhteen: Sienimäki asettuu upeasti aivan Vuoksen komeiden maisemien tuntumaan ja Paajalassa sijaitsevissa Poutapäivän asunnoissa elellään kattavien palveluiden ja kauniin luonnon ääressä. Tutustu paremmin näihin kohteisiin ja löydä oma unelmakotisi Imatralta!

Sienimäen Omenatarhassa nautit mahtavan Vuoksen maisemista

Omenatarhan ilmakuva

Asunto Oy Imatran Omenatarha sijaitsee kauniilla paikalla ainutlaatuisen ja vaikuttavan Vuoksen läheisyydessä. Omassa kodissaan pääsee nauttimaan vuoden ympäri upeista näkymistä ja verrattoman nautinnollisista ulkoilumaastoista. 

Otsaniemenkatu 1 (A- ja B-talot)valmistunut vuonna 2011

 • asuntoja 6 kpl (2 kpl 2h+k+s, 3 kpl 3h+k+s, 1kpl 4h+k+s)
 • huoneistokohtaiset 6m² kokoiset kylmät varastot lähellä asuntoja
 • autolämmityspaikkoja 12 kpl, joista katospaikkoja 6 kpl. 
 • 1 kpl autokatospaikka kuuluu huoneistoon.

Otsaniemenkatu 2 (A-, B- ja C-talot)

 • valmistunut vuonna 2009
 • asuntoja 9 kpl (4 kpl 2h+k+s, 4kpl 3h+k+s ja 1kpl 4h+k+s)
 • huoneistokohtaiset 6m² kokoiset kylmät varastot lähellä asuntoja
 • autolämmityspaikkoja 13 kpl, joista katospaikkoja 9 kpl
 • 1 kpl autokatospaikka kuuluu huoneistoon.

Omenatarhan maisemat

 

Paajalan Poutapäivä yhdistää upean lähiluonnon ja monipuoliset palvelut

Poutapäivän ilmakuva

Asunto Oy Imatran Poutapäivässä nauttii yhtälailla sujuvasta arjesta kuin aivan oman kodin kupeessa avautuvasta luonnosta ja sen suomista virkistys- ja harrastusmahdollisuuksista. Poutapäivä tarjoaa modernia kaupunkiasumista Imatran parhaalla paikalla sekä omakotitalon rauhaa rivitalon helppoudella.

Poutakuja (A-, B- ja C -talot)

 • valmistunut vuonna 2014
 • asuntoja 12 kpl
 • edulliset asumisen kulut
 • sähköauton latauspisteet
 • 2 kpl vieraspaikkoja autoille
 • 1 kpl autokatospaikka kuuluu huoneistoon.

Kiinnostuitko? Ota reilusti yhteyttä! 

Sinikka Meriö-Koli
sinikka.merio-koliatmitra.fi
p. 05 235 2831

Katja Luukkonen
katja.luukkonenatmitra.fi
p. 05 235 2830

Myytävät asuntokohteet Imatralla