Ke, 24.5.2023 - 15:02

Katso se MINTRAsta — Joko olet tutustunut sähköiseen asukasportaaliin?

Mitra tehostaa digitaalista asiointia ja viestintää MINTRA sähköisen asukasportaalin avulla. Olemme koonneet kaikki käyttämämme sähköiset palvelut kätevästi yhteen paikkaan. Haluamme MINTRAn avulla kehittää asukkaiden ja Mitran välistä viestintää, tiedottamista sekä digitaalista asiointia ja kiinteistöjen hallintaa.

MINTRAsta löydät muun muassa helpot pikalinkit uuden Viilu-palvelun kirjautumissivulle sekä käytetyimpiin sähköisiin palveluihin. MINTRAsta löydät myös aina ajankohtaista tietoa jo olemassa olevista sekä tulevaisuudessa käyttöön otettavista uusista sähköisistä palveluista. 

MINTRAn avulla voimme tarjota kaikille asukkaille entistä monipuolisempia ja helppokäyttöisempiä palveluita. Osana uudistusta suurimpaan osaan kerrostalokiinteistöjä on asennettu porrasnäytöt, joiden avulla tehostetaan ja monipuolistetaan viestintää ja tiedottamista. Rivi- ja luhtitaloihin näyttöjä ei valitettavasti voida asentaa, sillä niitä ei saada kustannustehokkaasti säältä suojaan.

 

Mikä ihmeen Viilu-palvelu?

Viilu on kotimainen verkkosovellus ja palvelu taloyhtiöille ja vuokra-asunnoille sekä niiden asukkaille ja kiinteistön hallinnolle. Palvelun avulla hoituvat muun muassa kiinteistön hallinta, päätöksenteko, viestintä, raportointi, asiakirjojen hallinta ja tehtävienhallinta. 

Viilu-palvelussa onnistuu kätevästi myös tilavaraukset ja niiden hallinta. Tilavarauksia voi tehdä kosketusnäytöllisten porrasnäyttöjen kautta tai Viilu-mobiilisovelluksen ja websovelluksen välityksellä. Sauna- tai pesutupavuorojen varaukset tallentuvat palveluun ja ovat myös vuokra-asuntojen hallinnoitavissa.


mitra-mintra-sahkoinen-palvelu-artikkelikuva
 

Miten voin käyttää Viilu-palvelua? 

Viilu-palvelua voit käyttää tietokoneella, älypuhelimella tai tablet-laitteella selaimen välityksellä. Viilu-sovelluksen Android-laitteille voit ladata Google Play kaupasta. iOS-laitteille voit ladata sovelluksen Apple App Storesta. Viilu-palveluun kirjaudutaan rekisteröitymisen jälkeen saadulla tunnuksella. 
 
Viilu-palvelu toimii helppona viestikanavana eri osapuolten välillä. Voit lähettää sen kautta yksityisviestejä, ryhmäviestejä ja jakaa tiedotteita. Viesteistä tulee aina ilmoitukset sähköpostiin ja älypuhelimeen. 

Talosi tiedot löytyvät nyt Viilusta 

Kirjautumalla Viilu-palveluun pääset tarkastelemaan oman taloyhtiösi tietoja. Avattuasi alla olevan linkin, syötä hakukenttään haluamasi osoite, niin taloyhtiön tiedot avautuvat. Nähdäksesi kaikki talon tiedot, rekisteröidy ensin käyttäjäksi ja sen jälkeen kirjaudu palveluun. Kaikki talosi tiedot eivät välttämättä ole vielä päivittyneet järjestelmään, mutta kaikkea kiinteistökohtaista materiaalia lisätään palveluun jatkuvasti, joten talosi tiedot täydentyvät jatkuvasti. 

Klikkaa tästä Viilu-palveluun