Asukas, lataa nyt Viilu-sovellus ja voita lahjakortti!

Lataa Viilu-sovellus, rekisteröidy 30.9.2023 mennessä ja voita 99 € ruokalahjakortti!

Kätevä Viilu-sovellus ja porrasnäytöt 

Kerrostalojemme porraskäytäviin on asennettu Viilu porrasnäytöt! Niistä näet kätevästi kaikki asumiseen liittyvät ajankohtaiset tiedotteet, säätiedot sekä paikallisbussien aikataulut. 

Saat tiedot myös suoraan omaan puhelimeesi, kun lataat Viilu-sovelluksen omalle mobiililaitteelle ja rekisteröidyt käyttäjäksi. Viilu-sovelluksessa on käytössäsi kätevästi samassa paikassa oman talosi kaikki tarpeelliset tiedot: mm. järjestyssäännöt, pelastussuunnitelman ja ohjekirjat. 

Tiesitkö? Viilu-sovelluksen kautta voit myös jatkossa varata talosi sauna- ja pyykkivuorot! 

Lataa Viilu ja voita! 

Haluamme kannustaa asukkaitamme ottamaan kätevän Viilu -sovelluksen käyttöön! Lataa nyt Viilu-sovellus puhelimeesi omasta sovelluskaupastasi, rekisteröidy Viiluun 30.9.2023 mennessä niin voit voittaa 99 € lahjakortin ruokakauppaan!

Huomaathan, että tarvitset rekisteröitymiseen oman asuntosi osoitteen, joten kilpailuun osallistuaksesi, sinun on oltava Mitra Kodit -asukkaana.

Lataa Viilu Android-laitteille Google Play kaupasta

Lataa Viilu iOS-laitteille Apple App Storesta

Kilpailu on päättynyt. Arvoimme yhteensä 3 kpl 99 € arvoisia lahjakortteja ruokakauppaan 30.9.2023 mennessä Viilu-sovellukseen rekisteröityneiden kesken. Arvonta on suoritettu lokakuussa 2023. Voittajiin on otettu yhteyttä henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.