Pe, 10.6.2022 - 11:59

Mitran tavoitteena on olla edelläkävijänä talousprosessien automatisoinnissa vuoden 2023 loppuun mennessä

Talouspäällikkö Anselmi Ilvonen aloitti Mitralla maaliskuussa 2022 ja hänen työtehtävänään on muun muassa Mitran ja Imatran kaupungin yhtiöiden talousprosessien kehittäminen.

Lappeenrannasta kotoisin oleva 28-vuotias Anselmi Ilvonen on opiskellut Helsingissä tradenomiksi. Valmistumisen jälkeen hän työskenteli neljä vuotta pääkaupungissa kansainvälisessä yrityksessä taloushallinnon eri tehtävissä, joista viimeisimpänä controllerina. Koronapandemiasta alkanut etätyö mahdollisti kotikonnuille Lappeenrantaan palaamisen viime kesänä.
─ Nyt olen tyytyväinen, kun voin tehdä töitä hybridinä ja siitä, että täällä Mitralla on hyvä työtiimi. Työtehtävinä minulla on Mitra Managementin kirjanpito sekä yhtenä suurena kokonaisuutena on myös Imatran kaupungin yhtiöiden talousprosessin kehittäminen. 
Ilvosen tavoitteena on, että yhtiöiden ja kaupungin päättäjät saavat talouden luvuista ajan tasalla olevaa tietoa päätösten tueksi, hän kuvailee työtään.
Mitralla suunnitellaan robotisaation hyödyntämistä talousprosesseihin 
─ Tällä hetkellä työskentelen muun muassa Power BI -raportointityökalulla avulla, jolla tuotan visuaalista informaatiota kaupungin yhtiöille niiden talousluvuista. Robotisaation tuominen talousprosesseihin on myös työlistalla, Ilvonen kertoo.
Ilvonen kokee Mitran hyvänä työpaikkana, ja hän pitää yrityksen sekä Imatran yhteisöllisyydestä. Vapaa-ajalla koripallo on kulkenut koko elämän mukana ja edelleenkin höntsäilyn merkeissä. 
─ Saimaan maisemissa tulee paljon ulkoiltua ja elokuussa on luvassa omat häät, hän kuvailee kesän ohjelmaa.

Anselmi Ilvonen
Talouspäällikkö
05 235 2810