Ke, 24.5.2023 - 15:02

Katso se MINTRAsta — Joko olet tutustunut sähköiseen asukasportaaliin?

Mitra tehostaa digitaalista asiointia ja viestintää MINTRA sähköisen asukasportaalin avulla. MINTRAa pääsee käyttämään Viilu-sovelluksen kautta, minkä olemme ottaneet käyttöön vuokra-asuntojen kohteisiin kiinteistöjen asukassivujen hallintaan, viestintään ja tilavarauksiin. MINTRAn avulla haluamme myös kehittää asukkaiden ja Mitran välistä viestintää, tiedottamista sekä digitaalista asiointia ja kiinteistöjen hallintaa.

MINTRAn avulla voimme tarjota kaikille asukkaille entistä monipuolisemman ja helppokäyttöisemmän palvelun. Osana MINTRAa suurimpaan osaan kerrostalokiinteistöjä on asennettu porrasnäytöt, joiden avulla tehostetaan ja monipuolistetaan viestintää ja tiedottamista. Rivi- ja luhtitaloihin näyttöjä ei valitettavasti voida asentaa, sillä niitä ei saada kustannustehokkaasti säältä suojaan.

Mikä ihmeen Viilu-sovellus?

MINTRAan pääsee kirjautumaan Viilu-sovelluksen kautta. Viilu on kotimainen verkkosovellus ja palvelu taloyhtiöille ja vuokra-asunnoille sekä niiden asukkaille ja kiinteistön hallinnolle. Sovelluksen avulla hoituvat muun muassa kiinteistön hallinta, päätöksenteko, viestintä, raportointi, asiakirjojen hallinta ja tehtävienhallinta.

MINTRAssa onnistuu kätevästi myös tilavaraukset ja niiden hallinta. Tilavarauksia voi tehdä kosketusnäytöllisten porrasnäyttöjen kautta tai Viilu-sovelluksen ja websovelluksen välityksellä. Sauna- tai pesutupavuorojen varaukset tallentuvat palveluun ja ovat myös vuokra-asuntojen hallinnoitavissa.


mitra-mintra-sahkoinen-palvelu-artikkelikuva
 

Miten voin käyttää MINTRAa?

MINTRAa voi käyttää Viilu-sovelluksen kautta tietokoneella, älypuhelimella tai tablet-laitteella selaimen välityksellä. Viilu-sovelluksen Android-laitteille voit ladata Google Play kaupasta. iOS-laitteille voit ladata sovelluksen Apple App Storesta. Palveluun kirjaudutaan rekisteröitymisen jälkeen saadulla tunnuksella.

MINTRA toimii helppona viestikanavana eri osapuolten välillä. Voit lähettää MINTRAn kautta yksityisviestejä, ryhmäviestejä ja jakaa tiedotteita. Viesteistä tulee aina ilmoitukset sähköpostiin ja älypuhelimeen.

Talosi tiedot löytyvät nyt MINTRA-asukassivuilta

Asukassivujen kautta pääset tarkastelemaan oman taloyhtiösi tietoja. Avattuasi alla olevan linkin, syötä hakukenttään haluamasi osoite, niin taloyhtiön tiedot avautuvat. Nähdäksesi kaikki talon tiedot, rekisteröidy ensin käyttäjäksi ja sen jälkeen kirjaudu palveluun. Kaikki talosi tiedot eivät välttämättä ole vielä päivittyneet järjestelmään, mutta kaikkea kiinteistökohtaista materiaalia lisätään palveluun jatkuvasti, joten talosi tiedot täydentyvät jatkuvasti.

MINTRA- asukassivuille