Joonas Mälkiä Mitraan tekniseksi isännöitsijäksi

Tekninen isännöitsijä vastaa siitä, että kiinteistöt ovat kunnossa ja niiden hoitamiseksi on pitkän tähtäimen suunnitelmat.

Mälkiän mukaan Mitralla on tavoitteena erottua paremmalla laadulla.

– Haluamme, että ei vain mennä ja tehdä, vaan Mitran paikat erottuvat siisteydellään. Pitää olla aidosti kiinnostunut siitä, että kiinteistöt ovat kunnossa. Pidetään kohteet kunnossa ja tehdään korjaukset laadukkaasti, Mälkiä toteaa.

Rakennusalalta kiinteistöpuolelle

Rakennusalan insinöörikoulutuksen käynyt Mälkiä on toiminut koko työuransa rakennusalalla. Ensin työntekijänä, sitten työnjohdossa ja lopulta yrittäjänä reilun kahdeksan vuotta.

Vahvan rakentajataustan ansiosta Mälkiän on tarkoitus hoitaa isännöinnin lisäksi myös pienempien rakennusurakoiden rakennuttamistehtäviä

– On siitä hyötyä, kun on itse laskenut urakoita. Kun pyytää tarjouksen, niin tietää, missä sen hinnan tulisi pyöriä. Tältä alueelta ovat urakoitsijat tullut tutuiksi, Mälkiä kertoo.

Kiekkomiehelle Imatra on tuttu paikka

Mälkiä asuu Lappeenrannassa ja on sieltä syntyisin, mutta Imatra on tuttu jo lapsuudesta, koska Mälkiän isovanhemmat asuivat Imatrankoskella. Palloilulajeja harrastava Mälkiä pelasi jääkiekkoa Imatran Ketterän edustusjoukkueessa kauden 2004 – 2005.

Kotona Mälkiää odottaa työpäivien jälkeen avovaimo, kaksi- ja nelivuotiaat tytöt sekä Jackrussellinterrieri.

Joonas Mälkiä
Yritystilat
05 235 2858