Sijoittuminen: Miksi Imatralle?

Etsitkö toimitilaa yrityksellesi Etelä-Karjalasta? Mikset sijoittuisi Imatralle? Sijainti erinomaisten maantie-, juna-, vesi- ja lentoliikenteen välittömässä läheisyydessä tuo erinomaisia mahdollisuuksia monenlaiselle liiketoiminnalle. Alueella on myös jo ennestään runsaasti teollisuuden alan suuryrityksiä ja tehtaita, mitkä luovat monipuolisia synergiaetuja sekä vahvoja verkostoitumisen ja yhteistyön mahdollisuuksia.

Ensimmäinen askel sijoittumisessa on ottaa yhteyttä meihin. Soita suoraan Henrylle ja sovi tapaaminen. Sen jälkeen homma lähtee käyntiin meidän päässä heti ja alamme välittömästi kartoittamaan tarpeitanne vastaavaa tilaa. Kauttamme löydät paitsi toimitilat, myös tontit. Autamme mielellämme myös muissa Imatralle asettumiseen liittyvissä asioissa, kuten erilaisten energia- ja tietoliikenneratkaisujen tai asunnon valinnassa.

Mikäli emme löydä olemassa olevaa toimitilaa valmiina, voimme remontoida kohteen palvelemaan juuri teidän yrityksen tarpeita. Mikäli valmista toimitilaa ei löydy, me rakennamme teille sellaisen.

Tutustu referensseissä toteutuneisiin kohteisiimme!

Katso referenssit

Mitra sijoittuminen Imatralle räätälöidyt tilat Teknosafe

Lyhyesti, homma menee näin

Kerrotte meille tilatarpeenne ja osoitamme, remontoimme tai rakennamme teille tarpeitanne vastaavan tilan. Huomioimme tilasuunnittelussa yrityksesi kestävän kasvun, joten tuotantotila voidaan vaikka tuplata 3 vuoden päästä mikäli liiketoiminnan kehitys sitä vaatii. Uuden toimitilan julkisivut ja sisätilat suunnitellaan niin, että yrityksen värit ja brändi korostuvat ja tila on ennen kaikkea yrityksen näköinen. 

Mitä enää mietit? Kannattaahan sitä aina kysyä!

Henry Tapiola
Infrarakentaminen
05 235 2827

Ajankohtaisia aiheita Mitralta