Avoimet työpaikat

Lähetä avoin työhakemus

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä ja innostavan työympäristön kiinteistöliiketoiminnan parissa. Olemme jatkuvasti kiinnostuneita uusista osaajista joukossamme, joten lähetä avoin hakemus meille jo tänään.

Mitra tarjoaa parhaita elämisen ja yrittämisen kiinteistöpalveluja Imatralla. Mitra on imatralainen yli 70-vuotias seudun johtava kiinteistöorganisaatio. Mitra kuuluu Imatran kaupunkikonserniin ja sen omistaa Imatran kaupunki. Suurimmat Mitran hallinnoimat yritykset ovat: Mitra Management Oy, Imatran Toimitilat Oy ja Imatran Vuokra-asunnot Oy.

Lähetä hakemus

Mitra on Imatran rakennuttaja

Mitra on Imatran rakennuttaja

Ydintoimintaamme ovat yritys- ja toimitilojen hallinta, vuokra-asunnot ja osaomistusasunnot sekä isännöinti, rakennuttaminen ja kiinteistöjohtaminen.

Mitra hallinnoi ja johtaa yhtiöitään, hoitaa niiden asiakaspalvelutehtävät ja teettää sekä rakennuttaa näiden kiinteistöhuollon, kunnossapidon ja rakentamishankkeet. Lisäksi Mitra rakennuttaa Imatran kaupungin tilaamat maarakennus- ja alueiden hoitopalvelut.

Vakaana toimijana vahvuuksiamme ovat laaja paikallistuntemus, rohkea edelläkävijyys ja asiantunteva palvelu. Mitran ja sen hallinnoitavien yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2017 oli n. 38 miljoonaa euroa.

Lähetä avoin työhakemus

Oletko kiinnostunut työskentelemään Mitralla? Haemme jatkuvasti erilaisia kiinteistöpalvelujen ammattilaisia rempseään porukkaamme. Lähetä avoin hakemus oheisella lomakkeella.