Avoimet työpaikat

Mitra tarjoaa parhaita elämisen ja yrittämisen kiinteistöpalveluja Imatralla. Mitra on imatralainen yli 60-vuotias seudun johtava kiinteistöorganisaatio. Mitra kuuluu Imatran kaupunkikonserniin ja sen omistaa Imatran kaupunki. Suurimmat Mitran hallinnoimat yritykset ovat: Imatran Seudun Yritystilat Oy, Imatran Toimitilat Oy ja Imatran Vuokra-asunnot Oy. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä ja innostavan työympäristön kiinteistöliiketoiminnan parissa.

Lähetä hakemus

Mitra on Imatran rakennuttaja

Mitra on Imatran rakennuttaja

Ydintoimintaamme ovat yritys- ja toimitilojen hallinta, vuokra-asunnot ja osaomistusasunnot sekä isännöinti, rakennuttaminen ja kiinteistöjohtaminen.

Mitra hallinnoi ja johtaa yhtiöitään, hoitaa niiden asiakaspalvelutehtävät ja teettää sekä rakennuttaa näiden kiinteistöhuollon, kunnossapidon ja rakentamishankkeet. Lisäksi Mitra rakennuttaa Imatran kaupungin tilaamat maarakennus- ja alueiden hoitopalvelut.

Vakaana toimijana vahvuuksiamme ovat laaja paikallistuntemus, rohkea edelläkävijyys ja asiantunteva palvelu. Mitran ja sen hallinnoitavien yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2017 oli n. 38 miljoonaa euroa.

Lähetä avoin työhakemus

Etkö löytänyt mieleistäsi avointa paikkaa, mutta olisit kiinnostunut työskentelemään Mitralla? Lähetä avoin hakemus oheisella lomakkeella. Haemme jatkuvasti erilaisia kiinteistöpalvelujen ammattilaisia rempseään porukkaamme.