Mitra referenssi Tetra Pak Imatra 01
Mitra referenssi Tetra Pak Imatra 02
Mitra referenssi Tetra Pak Imatra 03
Mitra referenssi Tetra Pak Imatra 04
Mitra referenssi Tetra Pak Imatra 05
Mitra referenssi Tetra Pak Imatra 06
Mitra referenssi Tetra Pak Imatra 07
Mitra referenssi Tetra Pak Imatra 08
Mitra referenssi Tetra Pak Imatra 09
Mitra referenssi Tetra Pak Imatra 10

Tetra Pak

Referenssi

Tetra Pak on ruotsalaislähtöinen, maailmanlaajuisesti toimiva yhtiö, joka valmistaa kartonkisia juoma- ja elintarvikepakkauksia, pakkauskoneita ja muita elintarviketeollisuuden koneita. Nykyään Tetra Pak toimii yli 165 maassa ja työllistää yli 20 000 henkeä. Suomessa Tetra Pak on toiminut jo vuodesta 1955. Yksi kartonkitehdas sijaitsee Imatralla, jonne remontoitiin täysin heidän tarpeita vastaava tila Mansikkalan yritystaloon. 


Hanke toteutettiin todella kireässä aikataulussa: suunnittelu aloitettiin 22.3.2011 ja valmista oli jo saman vuoden marraskuussa 30.11.2011, joten tuotanto saatiin käyntiin ennätysajassa. Remontin ansiosta Tetra Pakille saatiin uudet tuotantotilat nestepakkauskartonkitehtaalle sekä varastotiloja. Sisätilat purettiin lähes rungolle ja rakennettiin täysin uudelleen. Myös kattoa uusittiin.

Tuotannon erikoistarpeet: paineilma, jäähdytys ja hygienia muodostivat remontista yksilöllisen ja erikoisosaamista vaativan. Tehtaaseen on oltu pääosin tyytyväisiä ja esimerkiksi varastoa on jo kertaalleen laajennettu vastaamaan logistiikan tarpeita.