Mitra referenssi Tetra Pak Imatra 01

Tetra Pak

Tetra Pak on ruotsalaislähtöinen, maailmanlaajuisesti toimiva yhtiö, joka valmistaa kartonkisia juoma- ja elintarvikepakkauksia, pakkauskoneita ja muita elintarviketeollisuuden koneita. Nykyään Tetra Pak toimii yli 165 maassa ja työllistää yli 20 000 henkeä. Suomessa Tetra Pak on toiminut jo vuodesta 1955. Yksi kartonkitehdas sijaitsee Imatralla, jonne remontoitiin täysin heidän tarpeita vastaava tila Mansikkalan yritystaloon. 
Tutustu
Mitra referenssi Teatteri Imatra uudisrakentaminen 09

Teatteri Imatra

Imatran vanhassa teatteritalossa havaittiin sisäilmaongelmia, joten uuden teatterin suunnittelu aloitettiin 3.9.2014. Uusi rakennus valmistui vanhan teatteritalon paikalle 1.1.2017 ja siitä muodostui heti Imatran uusi maamerkki: 17 metriä korkea betonirakennus kätkee sisäänsä näyttämötornin. Mustan tornin ulkoseinää elävöittää taideteos “Joki”, joka muodostuu graafisella betonilla toteutetuista 150 pisarasta. 
Tutustu
Mitra referenssi Attendo Koski uudisrakentaminen 02

Attendo Koski

Attendo Koski on Imatran Volttikujalla sijaitseva 82-paikkainen ikäihmisten hoivakoti. Attendolla oli tarve tehostetun palveluasumisen uusille tiloille, joten rakennuksen suunnittelu aloitettiin 18.5.2018. Rakennus valmistui 28.2.2020, eikä kohteessa ollut juurikaan muutostarpeita ja vain vähän takuukorjauksia. Tehostetun palvelun asunnoissa asuu moni- ja muistisairaita vanhuksia. Sen vuoksi rakennukselta vaadittiin palvelutaloille tyypillisiä erikoisratkaisuja. 
Tutustu
Mitra referenssi Imatran Lyseo perusparannus 08

Imatran Lyseon perusparannus

Kanavakadulla sijaitseva suojeltu rakennus on arkkitehti Bertel Mohellin suunnittelema ja se on valmistunut jo vuonna 1914. Alunperin aseman läheisyydessä sijaitsevassa rakennuksessa toimi Imatran Turistihotelli ja koulurakennukseksi se muutettiin vuonna 1923. Imatran kauneimmaksi tituleerattu sisäongelmainen rakennus haluttiin pelastaa osaksi Kosken koulukeskusta.
Tutustu
Mitra referenssi Mioni yrityspuisto Teknosafe uudisrakentaminen 07

Mioni Halli 1 / Teknosafe

Teknosafen rakennus on Mioni yrityspuistoon valmistunut ensimmäinen yrityksen yksilöllisiä tarpeita vastaava tila. Hankkeen suunnittelu aloitettiin 15.11.2019 ja rakennus valmistui kohtuullisen nopeassa aikataulussa sovitusti 28.2.2021. Rakennus sijaitsee näyttävällä paikalla valtatien varrella ja näyttävä julkisivu kiinnittää takuulla ohi kulkevien huomion. Julkisivun värityksessä toistuu yrityksen Teknosafen brändin päävärit.
Tutustu