Rakennuttaminen

Tarjoamme ketterät ja kokonaisvaltaiset rakennuttamis- ja kiinteistöjohtamispalvelut. Rakennamme sijoittajan tarpeisiin täysin räätälöidyt kokonaisuudet ja tarjoamme lisäksi tarvittavat ylläpidon palvelut. Palvelemme mielellämme kaikissa kysymyksissä, ota meihin yhteyttä helposti verkossa!

Mitra rakennuttaa Imatran kaupunkikonsernin omistamien yhtiöiden Imatran Vuokra-asunnot Oy:n, Imatran Toimitilat Oy:n, Mitra Management Oy -alakonsernin sekä osaomistusyhtiöiden kiinteistöjen uudisrakennukset, perusparannukset ja muutostyöt sekä Imatran kaupungin infrarakennuttamiskohteet. Toteutamme kaikki hankkeemme “Hankkeen johtamisen ja rakennuttamisen tehtäväluettelon HJR12” mukaisesti. 

Kysy lisää

Mitra-sijoittajalle

Sijoittajalle

Sijoittajana voit luottaa Mitran vahvaan ja pitkäjänteiseen asiantuntemukseen. Huolehdimme kiinteistöstä kokonaisvaltaisesti sekä vastaamme sijoittajan tarpeisiin kiinteistövarallisuuden omistajana. Toteutamme rakennushankkeet tarjoten laajat kiinteistöjohtamisen palvelut asiakaskohtaisesti (Asset Management, Property Management ja Facilites Management). Salkussamme on lisäksi runsaasti laadukkaita kiinteistöjä, joita myymme sijoittajille. Ota yhteyttä ja kysy lisää sijoitukseen tarjoamistamme kiinteistöistä.

Kysy lisää

Kysy meiltä lisää

Palvelemme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi ja autamme löytämään juuri oikean ratkaisun tarpeeseesi. Lähetä viestisi, niin palaamme sinulle päin mahdollisimman pian.