Myytävät asuntokohteet Imatralla

Meillä on tarjolla runsaasti erilaisia asumisen vaihtoehtoja elämän eri tilanteisiin. Tarjoamme Imatralla vuokra- ja osaomistusasuntojen lisäksi myös myytäviä asuntokohteita.

Myynnissä olevat asunnot ovat aiemmin olleet osa-omistusasuntoja, jotka nyt vapautetaan myyntiin. Kaikki asunnot ovat siistejä ja ne kunnostetaan, remontoidaan ja uusitaan, joten asunnot ovat tyylikkäitä ja aidosti muuttovalmiita.

Kaikki asuntokohteemme ovat valmiiksi perussiistejä, mutta haluamme tarjota jokaiselle asunnon ostajalle lisäksi 2000 € sisustusrahaa! Kyllä, luit aivan oikein: ostaessasi asunnon Omenatarhasta tai Poutapäivästä, saat kaupan päälle 2000 € sisustusrahan pieniin pintaremontteihin, jotta saat asunnostasi juuri sellaisen kuin haluat. 

Jos jokin asia askarruttaa, ota reilusti yhteyttä joko suoraan verkossa, puhelimitse tai tule käymään asiakaspalvelupisteellemme Heikinkadulle! Kysy vaan, myö hoidetaan!

Omenatarhan asunnot
Otsaniemenkatu

Omenatarhassa nautit Vuoksen maisemista

Asunto Oy Imatran Omenatarha sijaitsee kauniilla paikalla Sienimäellä ainutlaatuisen ja vaikuttavan Vuoksen läheisyydessä. Omassa kodissaan pääsee nauttimaan vuoden ympäri upeista näkymistä ja verrattoman nautinnollisista ulkoilumaastoista.

Otsaniemenkadulla sijaitsevat vuosina 2009 ja 2011 valmistuneet rivitalot, joissa on nyt myynnissä kaksiota ja kolmioita (54,5 – 82 m2) . Asuntojen myyntihinnat ovat alkaen 100 300 €. Tutustu asuntoihin tarkemmin Etuovessa!

Poutapäivän myytävät kohteet
Poutakuja

Poutapäivässä parasta on upea luonto

Asunto Oy Imatran Poutapäivässä nauttii yhtälailla sujuvasta arjesta kuin aivan oman kodin kupeessa avautuvasta luonnosta ja sen suomista virkistys- ja harrastusmahdollisuuksista. Poutapäivä tarjoaa modernia kaupunkiasumista Imatran parhaalla paikalla sekä omakotitalon rauhaa rivitalon helppoudella.

Poutakujalla sijaitsevat vuonna 2014 valmistuneet rivitalot, joissa on nyt myynnissä kaksiota ja kolmioita (63 – 82 m2). Asuntojen myyntihinnat ovat alkaen 144 900 €. Tutustu asuntoihin tarkemmin Etuovessa!

Mitran myytäviä asuntokohteita

Upeita asuntoja myynnissä Sienimäellä ja Paajalassa

Kiinnostuitko asunnoista? Lue artikkelimme, jossa kerromme enemmän Sienimäen Omenatarhasta sekä Paajalan Poutapäivästä. Molemmat kohteet ovat olleet aiemmin Mitran osa-omistusasuntoja, jotka ovat nyt vapautettu myyntiin.

Artikkelissa kerromme laajemmin myynnin taustoja, kohteiden varustuksesta sekä niiden sijainnista.