Mitra toimitilat logo

Toimivat toimitilat Imatralla

Meillä on tilaa yrittää! Tarjoamme runsaasti laadukkaita ja erikokoisia toimitiloja, liikehuoneistoja sekä toimistoja erilaisille yrityksille monenlaiseen yritystoimintaan. Meiltä saat juuri tarpeitasi vastaavan tilan kilpailukykyiseen hintaan joko vuokralle tai omistukseen. Lisäksi saat meiltä saman katon alta myös tilojen vuokrauksen, myymisen ja remontoimisen kokonaispalvelua ja osaamista.

Tutustu toimitiloihin

Toimitilat pääkuva

Myö hoidetaan!

Ketteränä toimijana pystymme myös räätälöimään tiloja asiakaslähtöisesti: kehitämme jatkuvasti olemassa olevia kiinteistöjämme asiakkaidemme tarpeet huomioon ottaen.

Olemme luotettava kumppani niin tiloissamme jo toimiville asiakkaillemme kuin toimitilaa etsiville yrityksille. Kun yrityksesi kaipaa tilaa – myö hoidetaan! Kysy lisää jo tänään.

Löydä uusi toimitilasi

Jäikö kysyttävää?
Lassi Nurmi
Toimitusjohtaja
05 235 2850
Mitra toimitilat referenssi

Räätälöimme sinulle sopivan tilan!

Räätälöimme yrityksellesi tilan liiketoimintasi lähtökohdista. Kartoitamme olemassa olevat tilat ja remontoimme ne juuri sinun yrityksesi toiminnan tarpeet huomioon ottaen. Tutustu referenssien puolella jo toteuttamiimme kohteisiin ja huomaat, että tilamme taipuvat hyvin monenlaiseen liiketoimintaan. Myö hoidetaan kaikki Imatran yritystiloihin liittyvät asiat keskitetysti saman katon alla – nopeasti, ketterästi ja kilpailukykyiseen hintaan.

Tutustu referensseihin

Mitra toimitilat nosturi

Sijoittajalle

Sijoittajana voit luottaa Mitran vahvaan ja pitkäjänteiseen asiantuntemukseen. Huolehdimme kiinteistöstä kokonaisvaltaisesti sekä vastaamme sijoittajan tarpeisiin kiinteistövarallisuuden omistajana. Toteutamme rakennushankkeet tarjoten laajat kiinteistöjohtamisen palvelut asiakaskohtaisesti (Asset Management, Property Management ja Facilites Management). Salkussamme on runsaasti laadukkaita kiinteistöjä, joita myymme sijoittajille. Ota yhteyttä ja kysy lisää sijoitukseen tarjoamistamme kiinteistöistä.

Mitra Management

Mitra Management

Mitra Management Oy on Imatran Kaupungin omistama toimisto- ja liiketilojen myymiseen, vuokraamiseen ja kehittämiseen keskittynyt yhtiö. Yhdessä Imatran Seudun Kehitysyhtiö Oy:n ja alueen elinkeinotoimen kanssa muodostamme vahvan Imatran alueen erityispiirteet tuntevan asiantuntijaverkoston. Olemme manageroineet erilaisia tiloja Imatralla jo vuodesta 2003 lähtien.

Toimintamme lähtökohtina ovat asiakastyytyväisyys, pitkäjänteinen yhteistyö ja nopea, asiantunteva palvelu.

Mitra yksi Suomen vahvimmista

Yksi Suomen Vahvimmista

Tiesitkö? Voimme ylpeänä kertoa, että Mitra on yksi Suomen Vahvimmista! Asiakastieto on myöntänyt meille Suomen Vahvimmat Platina-sertifikaatin, joka myönnetään vain parhaista parhaille. Se on merkki positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Sertifikaatti on merkki siitä, että yrityksen toiminta on kestävällä pohjalla.

Ajankohtaisia aiheita Mitralta

Kysy rohkeasti lisää!

Myö ollaan täällä siuta varten. Autamme mielellämme sinua löytämään ratkaisun kaikissa asumiseen liittyvissä asioissa. Lähetä viesti ja palaamme sinulle mahdollisimman pian, jo muutaman arkipäivän kuluessa!