Mitra kodit logo

Koti kuukaudeksi tai loppuelämäksi

Meillä on tarjolla runsaasti erilaisia asumisen vaihtoehtoja elämän eri tilanteisiin. Tarjoamme Imatralla monipuolisesti kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja sekä osaomistusasuntoja. Tutustu erilaisiin asumisen muotoihin ja löydä juuri sinulle ja perheellesi sopivin koti.

Asuminen meillä on helppoa ja käytössäsi on lisäksi entistä toimivammat sähköiset palvelut.

Tutustu koteihin

Nainen lukee kirjaa sohvalla

Myö hoidetaan!

Tutustu kätevästi verkossa Imatran vapaisiin ja tarjolla oleviin koteihin, asuinalueisiin joko vuokrattavaksi tai osaomistukseen. Jos jokin asia askarruttaa, ota reilusti yhteyttä joko suoraan verkossa, puhelimitse tai tule käymään asiakaspalvelupisteellemme Heikinkadulle! Kysy vaan, myö hoidetaan!

Kun sopiva koti löytyy, täytä reilusti vuokra-asuntohakemus – se ei sido sinua vielä mihinkään! Täytettyäsi hakemuksen pääset katsomaan kohdetta paikan päälle. Vuokra-asuntohakemus nopeuttaa ja helpottaa asunnon hakemista ja saamista huomattavasti.

Löydä vuokra-asunto Löydä osaomistusasunto

Kaipaatko apua?
Kirsi Kakko
Asiakaspalvelu
05 235 2800
Tiina Ketoviita
Asuntojen vuokraus ja asumisneuvonta
05 235 2822
Lapset keittiössä

Vuokra-asunnot

Tarjoamme hyvin varusteltuja koteja vuokralle Imatran eri kaupunginosista erilaisiin elämäntilanteisiin. Huoneistojen koot vaihtelevat toimivista yksiöistä tilaviin perheasuntoihin. Vuokra-asuminen kodeissamme on luotettavaa ja edullista. Vuokravakuus määräytyy huoneluvun perusteella, ja ne ovat kaikissa kohteissamme saman suuruiset. Tiesitkö, kaikki asuntomme pintaremontoidaan aina asukkaiden vaihtuessa!

Löydä vuokra-asunto

Olohuone

Osaomistusasunnot

Osaomistusasuminen on luotettava ja helppo tapa hankkia oma asunto, johon et tarvitse suurta oman rahan osuutta. Alkupääomaksi riittää 15-20 % asunnon hinnasta kohteesta riippuen. Kuukausittain asunnoista maksetaan hoito- ja rahoituskuluja sekä lyhennystä, jolla kasvatat koko ajan omaa pääomaa. Tiesitkö, voit lunastaa asunnon 100 %:sti omaksi milloin tahansa.

Löydä osaomistusasunto

Myytävät asunnot Imatralla

Myytävät asuntokohteet

Tarjoamme Imatralla vuokra- ja osaomistusasuntojen lisäksi myös myytäviä asuntokohteita. Myynnissä olevat asunnot  Omenatarhassa ja Poutapäivässä ovat aiemmin olleet osa-omistusasuntoja, jotka on nyt kunnostettu, remontoitu ja uusittu, joten asunnot ovat siistejä ja aidosti muuttovalmiita. Tutustu myytäviin asuntokohteisiimme tarkemmin!

Mies selaa MINTRAA

MINTRA on kaikki asukkaiden sähköiset palvelut

Olemme koonneet MINTRAan kaiken sen tiedon mitä olit etsimässä. Löydät MINTRAsta tärkeimmät palvelut ja yhteystiedot juuri sinne, mistä saat tiedon tai avun kaikista suoraviivaisimmin. Meidän asukkaana sinulla on aina tukenasi asumisen ammattilaiset. Voit ottaa meihin yhteyttä kaikissa asumiseen liittyvissä, sinua askarruttavissa tilanteissa. Myö ollaan täällä siuta varten!

Ajankohtaisia aiheita Mitralta