Mitra on Imatran Rakennuttaja

Mitra tarjoaa parhaita elämisen ja yrittämisen kiinteistöpalveluja Imatralla. Mitra on imatralainen yli 70-vuotias seudun johtava kiinteistöorganisaatio. Mitra kuuluu Imatran kaupunkikonserniin ja sen omistaa Imatran kaupunki. Suurimmat Mitran hallinnoimat yritykset ovat: Mitra Management Oy, Imatran Toimitilat Oy ja Imatran Vuokra-asunnot Oy.

Ydintoimintaamme ovat yritys- ja toimitilojen hallinta, vuokra-asunnot ja osaomistusasunnot sekä isännöinti, rakennuttaminen ja kiinteistöjohtaminen.

Mitra hallinnoi ja johtaa kiinteistöyhtiöitään, hoitaa niiden asiakaspalvelutehtävät ja teettää sekä rakennuttaa näiden kiinteistöhuollon, kunnossapidon ja rakentamishankkeet. Lisäksi Mitra teettää ja rakentaa Imatran kaupungin tilaamat maarakennus- ja alueiden hoitopalvelut.

Vakaana toimijana vahvuuksiamme ovat laaja paikallistuntemus, rohkea edelläkävijyys ja asiantunteva palvelu.

Katso yhteystietomme

Mitra-yritystilat

Toimitilat

Olemme hallinnoineet Imatran kaupungin toimitiloja vuodesta 2012 lähtien. Mitra hallinnoi myös Imatran toimitilat Oy:tä. Hallinnoimamme toimitilat koostuvat pääsääntöisesti Imatran kaupungin palvelutuotantoon liittyvistä kiinteistöistä, kuten koulut, päiväkodit ja liikuntapaikat. 

Mitra-sijoittajalle

Sijoittajalle

Sijoittajana voit luottaa Mitran vahvaan ja pitkäjänteiseen asiantuntemukseen. Huolehdimme kiinteistöstä kokonaisvaltaisesti sekä vastaamme sijoittajan tarpeisiin kiinteistövarallisuuden omistajana. Toteutamme rakennushankkeet tarjoten laajat kiinteistöjohtamisen palvelut asiakaskohtaisesti (Asset Management, Property Management ja Facilites Management). Salkussamme on runsaasti laadukkaita kiinteistöjä, joita myymme sijoittajille. Ota yhteyttä ja kysy lisää sijoitukseen tarjoamistamme kiinteistöistä.

Mitra-isannointi

Isännöinti

Mitralla on kokemukseen perustuvaa isännöintiosaamista yli 60 vuotta. Tuotamme isännöinti-, rakennuttamis- sekä kiinteistömanageerauspalveluja asuin- ja liikekiinteistöille sekä Imatran kaupungin toimitiloille. Isännöimme vuokratalo- ja kiinteistöyhtiötä sekä liike- ja teollisuustiloja sekä toimisto- ja toimitiloja. Lisäksi Mitra teettää ja rakennuttaa kaupungin teknisen toimialan tilaamat maarakennus- ja alueiden hoitopalvelut.