MINTRA on kaikki asukkaiden sähköiset palvelut

Täältä löydät kaiken sen tiedon mitä olit etsimässä. Löydät MINTRAsta tärkeimmät palvelut ja yhteystiedot mistä saat tiedon tai avun kaikista suoraviivaisimmin. Meidän asukkaana sinulla on aina tukenasi asumisen ammattilaiset, joihin voit ottaa yhteyttä kaikissa asumiseen liittyvissä, sinua askarruttavissa tilanteissa.

MINTRAsta löydät muun muassa helpot pikalinkit käytetyimpiin sähköisiin palveluihin. MINTRAsta löydät myös aina ajankohtaista tietoa jo olemassa olevista sekä tulevaisuudessa käyttöön otettavista uusista sähköisistä palveluista. Kehitämme jatkuvasti palvelujamme, joten otamme mielellämme vastaan palautetta, kuinka voisimme palvella asukkaitamme entistä paremmin!

Mintra nostokuva 1

Mikä ihmeen Viilu-palvelu?

Viilu on kotimainen verkkosovellus ja palvelu taloyhtiöille ja vuokra-asunnoille sekä niiden asukkaille ja kiinteistön hallinnolle. Viilu-palvelun avulla hoituvat muun muassa kiinteistön hallinta, päätöksenteko, viestintä, raportointi, asiakirjojen hallinta ja tehtävienhallinta. Viilu-palvelussa onnistuu kätevästi myös tilavaraukset, kuten sauna- ja pyykkivuorot.

Viilu-palvelu näkyy myös porraskäytäviin asennetuista porrasnäytöistä. Niistä näet kaikki asumiseen liittyvät ajankohtaiset tiedotteet, säätiedot sekä paikallisbussien aikataulut. Näet samat tiedot myös Viilu-mobiilisovelluksen kautta. Rekisteröidy käyttäjäksi ja lataa Viilu-sovellus omalle mobiililaitteelle ja saat käyttöösi oman talosi kaikki tarpeelliset tiedot: mm. järjestyssäännöt, pelastussuunnitelman ja ohjekirjat.
Lue lisää ja lataa Viilu-sovellus jo tänään!

Ota yhteyttä kuva

Myö hoidetaan!

Myö ollaan täällä siuta varten. Palvelemme asukkaitamme aina ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Asukkaana voit hoitaa kaikki asumiseen liittyvät asiasi paikan päällä asiakapalvelupisteellämme Heikinkadulla, puhelimitse tai sähköpostitse aina arkisin klo 9-15. Tai voit myös lähettää kysymyksesi tältä sivulta lomakkeen avulla.

Saunakuva

Varaa sauna- tai pyykkivuoro Viilu-palvelussa

Viilu-palvelussa onnistuu kätevästi tilavaraukset ja niiden hallinta. Tilavarauksia voi tehdä kosketusnäytöllisten porrasnäyttöjen kautta tai Viilu-mobiilisovelluksen ja websovelluksen välityksellä. Sauna- tai pesutupavuorojen varaukset tallentuvat palveluun ja ovat myös vuokra-asuntojen hallinnoitavissa.

Vikailmoitus kuva

Vikailmoitus hoituu nopeimmin verkossa

Useat käytetyimmistä palveluistamme löytyvät nykyään myös kätevästi sähköisenä. Pystyt siis hoitamaan asioitasi myös toimistoaikojen ulkopuolella kätevästi juuri silloin kun sinulle sopii.

Tiesitkö? Kun teet vikailmoituksen verkossa, se ohjautuu heti oikeaan osoitteeseen ja hoituu näin nopeimmin.

Ajankohtaisia aiheita Mitralta

Kysy rohkeasti lisää!

Myö ollaan täällä siuta varten. Autamme mielellämme sinua löytämään ratkaisun kaikissa asumiseen liittyvissä asioissa. Lähetä viesti ja palaamme sinulle mahdollisimman pian, jo muutaman arkipäivän kuluessa!