Imatran Yritystilat

Imatran Seudun Yritystilat Oy on Imatran Kaupungin omistama toimisto- ja liiketilojen myymiseen, vuokraamiseen ja kehittämiseen keskittynyt yhtiö. Yhdessä Imatran Seudun Kehitysyhtiö Oy:n ja alueen elinkeinotoimen kanssa muodostamme vahvan Imatran alueen erityispiirteet tuntevan asiantuntijaverkoston. Olemme manageroineet erilaisia tiloja Imatralla jo vuodesta 2003 lähtien.

Olemme luotettava kumppani niin tiloissamme jo toimiville asiakkaille kuin toimitilaa etsiville yrityksille. Tarjoamme asiakkaillemme tilojen vuokrauksen, myymisen ja remontoimisen kokonaispalvelua ja osaamista. Räätälöimme tiloja myös asiakaslähtöisesti: kehittämällä olemassa olevia kiinteistöjä tai rakentamalla uutta juuri sinun yrityksesi tarpeet huomioon ottaen.

Hallinnoimamme Koskentorin liikekeskus Imatran ydinkeskustassa tarjoaa erinomaiset puitteet liiketoiminnalle. Tutustu Koskentoriin ja siellä toimiviin yrityksiin.

Toimintamme lähtökohtina ovat asiakastyytyväisyys, pitkäjänteinen yhteistyö ja nopea, asiantunteva palvelu. Kun yrityksesi kaipaa tilaa – myö hoidetaan!

Räätälöimme tilan myös juuri sinulle sopivaksi. Kysy lisää vapaista yritystiloistamme!

Lassi Nurmi
Toimitusjohtaja
05 235 2850

Katso kohteet

Tällä hetkellä vapaana olevat kohteemme

Mitra-raatalointi
Eikö sopivaa tilaa löytynyt?

Räätälöimme sinulle sopivan tilan!

Räätälöimme yrityksellesi tilan liiketoimintasi lähtökohdista. Kartoitamme olemassa olevat tilat ja remontoimme ne tarvittaessa yritystoimintasi tarpeet huomioon ottaen. Mikäli vapaata toimitilaa ei löydy, etsimme vapaan tontin, hankimme rahoittajat ja rakennutamme uudet toimitilat yrityksesi käyttöön. Myö hoidetaan kaikki Imatran yritystiloihin liittyvät asiat keskitetysti saman katon alla – nopeasti, ketterästi ja kilpailukykyiseen hintaan.

Kysy lisää

Mitra-sijoittajalle

Sijoittajalle

Sijoittajana voit luottaa Mitran vahvaan ja pitkäjänteiseen asiantuntemukseen. Huolehdimme kiinteistöstä kokonaisvaltaisesti sekä vastaamme sijoittajan tarpeisiin kiinteistövarallisuuden omistajana. Toteutamme rakennushankkeet tarjoten laajat kiinteistöjohtamisen palvelut asiakaskohtaisesti (Asset Management, Property Management ja Facilites Management). Salkussamme on runsaasti laadukkaita kiinteistöjä, joita myymme sijoittajille. Ota yhteyttä ja kysy lisää sijoitukseen tarjoamistamme kiinteistöistä.

Kysy meiltä lisää

Jätä viestisi, yhteystietosi ja kerro tiedustelusi koskee. Palaamme sinulle päin mahdollisimman pian.