Hallinnollinen isännöitsijä

Mitra on maakunnan suurimpia kiinteistöjohtamisen ammattilaisorganisaatioita, jonka tehtävänä ovat kiinteistöjen rakennuttaminen, johtaminen, hallinta ja isännöinti sekä vuokraus- ja yrityspalvelut. Tuotamme itsellemme ja asiakkaillemme talous- ja henkilöstöhallintopalvelut. Kuulumme Imatran kaupunkikonserniin ja yhtiön omistaa Imatran kaupunki.

Hallinnoimme Imatran Vuokra-asunnot Oy:n, Imatran Toimitilat Oy:n sekä Mitra Management Oy:n kiinteistöjä sekä osaa Imatran kaupungin taseessa olevista kiinteistöistä. Kohteita on lähes 130 kpl, asuinkerrostaloja, rivitaloja, sairaala, kouluja, toimistotaloja sekä tuotantotiloja. Lisäksi rakennutamme Imatran kaupungin maarakennuskohteet ja tarjoamme aluekunnossapidon isännöintipalvelun.

Mitran ja sen hallinnoitavien yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2021 oli n. 50 miljoonaa euroa.

Haemme nyt työyhteisöömme hallinnollista isännöitsijä määräaikaiseen työsuhteeseen äitiysvapaan ajaksi.

Toimit pääosin vuokrasopimushallinnan, kohteiden hallinnollisen isännöinnin sekä toimitilojen vuokrien perinnän työtehtävissä osallistuen budjetointiin, nettisivujemme päivitykseen sekä osaomistusasuntojen myyntiin. Muut työtehtävät voimme määritellä yhdessä osaamisesi ja kiinnostuksesi perusteella.

Mitralla arvostetaan vastuuntuntoista ja asiakaslähtöistä työskentelytapaa sekä hyviä yhteistyötaitoja. Toivomme, että sinulla on kykyä ja halua kehittyä työtehtävässäsi.

Tarjoamme sinulle innostavan työympäristön, haastavia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, viihtyisät toimitilat sekä mukavat ja osaavat työkaverit.

Edellytämme sinulta:

  • soveltuvaa kaupallista koulutusta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja, organisointi- ja paineensietokykyä sekä joustavuutta
  • hyvää taloushallinto-ohjelmistojen sekä muiden tietojärjestelmien käytön hallintaa
  • aloitteellisuutta sekä ratkaisukeskeistä ajattelua

Lisäksi arvostamme kokemusta kiinteistöalalta ja taloushallinnon eri tehtävistä sekä aiemman kokemuksen isännöinnistä katsomme eduksi.

Lisätietoja: Hallintopäällikkö Johanna Nevalainen puh. 05 235 2820,  www.mitra.fi

Lähetä hakemuksesi viimeistään 15.1.2023  sähköpostilla johanna.nevalainenatmitra.fi. Liitä mukaan ansioluettelo ja palkkatoiveesi.