Asuminen

Tarjoamme Imatralla runsaasti vaihtoehtoja asumiseen elämän eri tilanteissa. Tarjoamme monipuolisesti kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja sekä osaomistusasuntoja – lue lisää asumismuodoista tällä sivulla ja löydä juuri sinulle ja perheellesi sopivin ratkaisu. Rakennutamme uudiskohteita tulevaisuuden teknologiatarpeet huomioiden. Asuminen meillä on helppoa ja käytössäsi on nyt entistä toimivammat sähköiset palvelut. Siirry katsomaan kaikkia vapaita asuntojamme ja kysy helposti lisää verkossa. 

Vuokra-asunnot Osaomistusasunnot

Mitra-vuokra

Vuokra-asunnot

Tarjoamme hyvin varusteltuja vuokrakoteja Imatran eri kaupunginosista erilaisiin elämäntilanteisiin. Huoneistokoot vaihtelevat yksiöistä tilaviin perheasuntoihin. Vuokra-asuminen asunnoissamme on hinnaltaan ja monessa kohteessa myös laadultaan kilpailukykyistä omistusasumiseen verrattuna. Hyvistä asunnoista on helppo valita!

Mitra-osaomistus

Osaomistusasunnot

Osaomistusasuminen on helppo tapa hankkia oma asunto ilman suurta oman rahan osuutta. Alkupääomaksi riittää 15-20 % asunnon hinnasta kohteesta riippuen. Kuukausittain asunnoista maksetaan hoito- ja rahoituskuluja sekä lyhennystä. Asunto on mahdollista lunastaa 100 %:sti omaksi milloin tahansa.

Mitra-loma-asunnot

Loma-asunnot

Vuokraa tai osta omaksi täydellisesti varusteltu loma-asunto ja nauti luonnon rauhasta, veneilystä ja rentouttavasta kylpyläelämästä. Ukonrannan loma-asunnot sijaitsevat Imatran Vapaa-aikakeskuksessa Ukonniemessä Saimaan äärellä aivan Imatran Kylpylän naapurissa osoitteessa Mastokuja 5. Huoneistot sopivat hyvin perhemajoitukseen, mutta myös urheiluseurojen leirimajoitukseen ja työyhteisöjen tykypäiville tai kokouksiin.

HANKI OMAKSI: toimistoatmitra.fi

VUOKRAA: Imatran Kylpylän myyntipalvelu
020 7100 502 tai myyntiatimatrankylpyla.fi

Myö hoidetaan 24/7

Palvelemme asiakkaitamme kattavasti sekä kasvokkain että sähköisesti. Ota yhteyttä missä tahansa mieltäsi askarruttavassa kysymyksessä. Kysy vaan, myö hoidetaan!

Hae osaomistusasuntoa Hae vuokra-asuntoa Lähetä vikailmoitus Tee avainvaltakirja Irtisanomisilmoitus