Asuminen

Tarjoamme Imatralla runsaasti vaihtoehtoja asumiseen elämän eri tilanteissa. Tarjoamme monipuolisesti kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja sekä osaomistusasuntoja. Rakennutamme uudiskohteita tulevaisuuden teknologiatarpeet huomioiden. Asuminen meillä on helppoa ja käytössäsi on nyt entistä toimivammat sähköiset palvelut. 

Vuokra-asunnot Osaomistus

Mitra-vuokra

Vuokra-asunnot

Tarjoamme hyvin varusteltuja vuokrakoteja Imatran eri kaupunginosista erilaisiin elämäntilanteisiin. Huoneistokoot vaihtelevat yksiöistä tilaviin perheasuntoihin. Vuokra-asuminen asunnoissamme on hinnaltaan ja monessa kohteessa myös laadultaan kilpailukykyistä omistusasumiseen verrattuna. Hyvistä asunnoista on helppo valita!

Mitra-osaomistus

Osaomistusasunnot

Osaomistusasuminen on helppo tapa hankkia oma asunto ilman suurta oman rahan osuutta. Alkupääomaksi riittää 15-20 % asunnon hinnasta kohteesta riippuen. Kuukausittain asunnoista maksetaan hoito- ja rahoituskuluja sekä lyhennystä. Asunto on mahdollista lunastaa 100 %:sti omaksi milloin tahansa.

Mitra-loma-asunnot

Loma-asunnot

Vuokraa tai osta omaksi täydellisesti varusteltu loma-asunto ja nauti luonnon rauhasta, veneilystä ja rentouttavasta kylpyläelämästä. Ukonrannan loma-asunnot sijaitsevat Imatran Vapaa-aikakeskuksessa Ukonniemessä Saimaan äärellä aivan Imatran Kylpylän naapurissa osoitteessa Mastokuja 5. Huoneistot sopivat hyvin perhemajoitukseen, mutta myös urheiluseurojen leirimajoitukseen ja työyhteisöjen tykypäiville tai kokouksiin.

HANKI OMAKSI: toimistoatmitra.fi

VUOKRAA: Imatran Kylpylän myyntipalvelu
020 7100 502 tai myyntiatimatrankylpyla.fi

Myö hoidetaan 24/7

Palvelemme asiakkaitamme kattavasti sekä kasvokkain että sähköisesti. Ota yhteyttä missä tahansa mieltäsi askarruttavassa kysymyksessä. Kysy vaan, myö hoidetaan!

Hae osaomistusasuntoa Hae vuokra-asuntoa Lähetä vikailmoitus Tee avainvaltakirja Irtisanomisilmoitus